12 januar, 2014

83/100 Verdens klasse trail med lygte i godt selskab

Dobbelt pas med spinning og trailløb.

Målet om 10 spinningstimer inden afgang begynder at blive svært at nå. Den blot 2. time blev gennemført kl. 06.00 fredag morgen. Det er næsten umuligt at få plads på holdene for tiden. På trods af at jeg er medlem af 2 centre er der tale om lange ventelister i begge to. Dog er der plads på morgenholdet. Men der er desværre kun morgenhold to gange om ugen. 

Dagens time var rigtig god og formen viser gode takter. Mai er en rigtig god instruktør og der er garanti for sved på panden. En god start på dagen og efter et hurtig bad gik turen til Hørby hvor den stod på morgenkaffe hos Rene P. Herefter gik turen til NDO Supply der havde fået det sidste af mit udstyr hjem. Glæder mig til at prøve tøjet og få lavet en endelig udstyrsliste til Yukon. 

Kl. 19 stod 18 løbere klar ved Skørping Skole alle med pandelampen tændt. Det var nu tid til dagens 2. træningspas men uden tvivl det jeg havde set mest frem til hele ugen. Ene af kendte ansigter havde taget turen til Skørping denne fredag aften. Martin havde indkaldt til en hyggetur med HH som sporhund. Et fantastisk syn når folkemængden snoede sig igennem den mørke skov med lamperne tændt. Der var en god stemning og folk hyggede sig. En super rute HH havde valgt til dagens tur. 2,5 time forsvandt som dug for solen og som afslutning var der varm kakao, snøfler, kokostoppe og kolde øl for de seje. Ingen tvivl om at succesen skal gentages igen. 

Der blev løbet socialt og folk ventede på hinanden så alle er velkommen uanset niveau. Dog blev der givet lidt gas på bakkerne og der gik konkurrence i det. Specielt de sidste 3 km. hjem til skolen var i et tempo under de 4 minutter pr. kilometer. Dysten mellem Erik, Per og undertegnede var brutal. Der var ingen der ville give sig og det endte i ren spurt. Per havde noget han skulle revanchere fra Fussingø men igen måtte han trække sig. Det er så mega fedt at være i TOP form. Selvom det er ren lir så bliver der sat point på kontoen. Ved Per tænker det samme... jeg husker stadig Hamburg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar