07 januar, 2014

76/100 Morgenspinning

Fredag morgen kl. 05.00

Har er lille mål om at nå 10 spinningstimer i løbet af de næste 3 uger. Første time er fredag morgen kl. 06.00. Det er tidligt. Ingen morgenmad. Kan godt mærke det er lidt tid siden jeg har kørt spinning sidst. Vejrtrækningen er noget voldsommere end forventet. Rytmen er der heller ikke. Men der bliver lagt belastning på. 

Tænker stadig på det Per fortalte om maks. belastning var godt for hans løberknæ. Casper brugte spinning i hans forberedelse. Læste engang om en dansker der vandt et etapeløb i Ægypten (a la MDS) og han brugte netop også spinning i hans forberedelse. Ingen tvivl om at spinning er god træning. 

Men desværre er det næsten umuligt at få tider i både Hobro og Skørping. Det er som om at alle har et nytårsfortsæt om at dyrke mere motion. Det er set før. Efter uge 7 og vinterferien begynder alle de gode intentioner at forsvinde igen. Men desværre optager de plads... værdifuld plads. Måske er det bare mig der er egoistisk. Synes faktisk det er fedt når folk vælger at springe ud på dybt vand og gøre op med dårlige vaner. Respekt. Fortsæt de gode takter og så må jeg bare være bedre til at organisere min træning. Bliver nok nødt til at tage nogle ene timer på de cykler der står i centret. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar