07 juli, 2013

Cykling

En aktiv uge er ved at være slut og jeg er nu igang. 

Onsdag stod den på intervaller omkring St. Økssø sammen med Mariagerfjord Tri Klub. En brutal start og 2,7 km. er lang hvis man vælger den forkerte strategi fra starten. Men holdt tempo og havde et par gode ture. 3,56 og 3,54 er stabilt men med plads til forbedringer. Havde håbet på 4,05 men ville være tilfreds med 4,15 så tilfredshed efterfølgende. Næste sommertræning med tri klubben er på onsdag med trailløb i Rold Skov.

Der udover er det blevet til et par gode tempoture på cyklen. Føler der er en god og hurtig fremgang når jeg får trænet med cyklen. Søndag stod den på dobbelt pas. 14 km. trail med 500 hm på trailruten med start fra Rebild. Fantastisk at løbe uden ur og blot nyde turen. Gi´ den gas når stemningen er der  ellers blot nyde en pause i ny og næ. Foretrækker den form for træning. Er sikker på at den er bedste når formen skal have et boost men frygter at manglende træning på asfalt kan koste i Viborg. Tager en ugentlig langtur på asfalt. 

På søndag gælder det Rold Skov Marathon... for 5. og sidste gang. Små 100 løbere har meldt deres ankomst og jeg ser frem til løbet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar