03 maj, 2013

Bornholm... du er den dejligste ferieø.

Vi ankom til Bornholm igår eftermiddag og efter en hurtig tur på havnen for at se startområdet blev vi indkvarteret i vores lejlighed. Bor sammen med brdr. Henriksen og Martin Berthelsen fra Slagelse. Super god stemning og der hygges. Selvom nervøsiteten er ved at indfinde sig.

Fredag morgen kl. 0800 kørte vi ned på havnen for at få tjekket bagage og afl. depot. Desværre var arrangørerne ikke klar som lovet og vi måtte vente en halv time. Besluttede til sidst at sætte vores udstyr og køre tilbage til lejligheden for at spise morgenmad. Så må vi tjekke ind kl. 1100 når vi kommer tilbage. Løbet starter kl. 1200.

Jeg elsker stemning op til et stort løb. Forventninger, drømme og ikke mindst taktik bliver delt. Per løber 50 km., Martin løber 80 km. og Henrik og jeg løber 160 km. Vi starter på hver vores tidspunkt. Den lange distance starter først og helt naturligt er der størst sommerfugle i maven på Henrik og jeg. Men bare vent... de kommer også til de andre.

Jeg er er rimelig afslappet omkring løbet. Har ikke nogle forventninger til hverken sluttid eller placering. Håber bare at det bliver en god oplevelse. Føler mig godt forberedt. Har et depot med der godt kan matche det officielle depot og har også måtte ligge øre til en masse drillerier. Men vil ikke gå kold og har et stort udvalg af energi og søde sager. Det er nu jeg skal gøre mine erfaringer til sådan et løb.

Der er lavet en tidsplan som jeg vil forsøge at følge. Dog med det forbehold at jeg slet ikke kender ruten og derfor kan blive overrasket undervejs. Har sat et roligt tempo og vil forsøge at holde det hele vejen. Derudover er der afsat et kvarter i depotet. Nogle vil mene det er ambitiøst men jeg tænker samtidig at det er vigtig for motivationen at have et pejlemærk undervejs. Ellers bliver 24 timer lang tid. Det er vigtig IKKE at tænke på at jeg skal opspare en masse tid i starten som jeg vil kunne bruge senere i løbet. Heller spare på kræfterne og have dem til sidst. Tiden kan ellers løbe rigtig stærkt hvis først kræfterne slipper op.

Om 2 timer går det løs... det bliver vildt! Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har valgt at have telefonen med hele vejen rundt og hvis der skulle være nogle der vil sende lidt moralsk opbakning kan det gøres med en sms (40834993).

God weekend...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar